top of page
Skygge

Behandlingsområder

Marita Veiledning 2.jpg

Personlig oppfølging bidrar til at du lykkes

01.

Oppdag våre stressregistrerings- og HRV-analysetjenester med fokus på deg. Ved å måle hjertefrekvensvariabilitet (HRV) gir vi deg innsikt i din fysiologiske tilstand, stressnivå, fysisk form og søvnkvalitet. Lave HRV-verdier kan signalisere høye stressnivåer eller dårlig fysisk tilstand, mens høye verdier indikerer avslapning og hvile. Ta styring over din helse og velvære med vår skreddersydde tilnærming.

02.

Medisinsk yoga er en sammensatt behandlingsform som kombinerer vår vestlige legekunst sammen med flere tusen år gammel kunnskap og praksis fra fjerne Østen.

03.

Vi guider deg mot suksessfull vektreduksjon med skreddersydde metoder og personlig støtte. Oppnå dine helsemål med vårt dedikerte team!

Tiiagning sunn mat.jpg

04.

Vår kropp er et komplekst samspill av levende celler, fra hud og hår til skjelett og organer, i tillegg til å være vertskap for 30-50 trillioner bakterier. Ansvaret for vedlikehold ligger hos oss selv. Med kostterapi tilbyr jeg hjelp til enkeltpersoner og grupper, store eller små, for å gå gjennom de essensielle tiltakene vi selv kan implementere for å opprettholde god helse. La meg veilede deg – Marita.

05.

Bemer gir kroppen ett bedre utgangspunkt generelt! Best resultat ved bruk over tid derfor tilbyr jeg utleie.

06.

Ta pulsen på din bedrift. Over en million sykefraværsdager i Norge skyldes stress, ifølge Arbeidstilsynet. Vi bruker avansert teknologi og dokumenterte metoder for å avdekke årsakene og tilby skreddersydd behandling og oppfølging. Vi analyserer stressnivå, søvnkvalitet, avkobling og fysisk aktivitet for å gi deg nyttig informasjon i behandlingen av både stress og vektreduksjon.

bottom of page