top of page
  • Forfatterens bildeMarita Kaldestad-Rognøy

Ta grep i 2023!

Et nytt år står snart på trappene. Et nytt år med blanke uskrevne ark, og som du kan fargelegge som du vil. Ta vare på deg selv, det er en viktig investering for deg og de som er glad i deg.

Vi tilbyr 25% på Halvårs- behandlingsavtale ved klinikken!


Helsemessig har vi en stor utfordring, her i et av verdens rikeste land. Maten vi finner i butikkene inneholder svært mye sukker, usunt fett og tilsetningsstoffer, noe som gjør maten kaloririk, men næringsfattig og til dels skadelig. Vi blir større og større, og over 50 prosent av landets befolkning er nå overvektig. Økt press og tidsklemme på jobb og privatliv, stjeler av tiden vi har til rådighet, samtidig som vi beveger oss stadig mindre og mindre, og kronisk stress rammer flere og flere. Denne livsstilen gjør oss ikke godt, og sjansen for å utvikle en alvorlig livsstilssykdom øker, og smerter og ubehag reduserer vår livskvalitet.

Dette kan du selv være med å gjøre noe med!


Med en livsstilsendring på Livsstilsklinikken kartlegger vi hvor innsatsen bør vektlegges. Vi avklarer din vekt situasjon, og sammen blir enige om hva som bør være målet ut fra din motivasjon og realisme. Videre kan vi om nødvendig kartlegge stressnivå, søvnens kvalitet, din fysiske aktivitet og tiden du får hvilt.

  • Kostveiledning - konkrete verktøy og metoder for en rask, effektiv vektreduksjon

  • Ulike metoder for å få ned stress, og håndtering av dette

Dette er virkemidler vi tar i bruk når vi følger deg opp over tid. Sammen når vi målene!

Ta kontakt for en uforpliktende prat i løpet av november og desember.

Mail: post@lkhalden.no eller telefon: 95280611


102 visninger0 kommentarer
bottom of page